Sverige

Jaha, efter mycket åkande fram och tillbaka, hit och dit, upp och ner och Överallt så är jag tillbaka i Stockholm.
Har jobbat hos min mamma i Hudiksvall och träffat Kim, Sofia och Kims fästman, så himla roligt hade vi. Spelade spel och drack päronsoda. Det ni! Det är grejer, tror aldrig att jag har skrattat så mycket i hela mitt liv. Och Johan (Kims fästman) är så himla snäll, verkligen en hel go kille. Kim kan inte ha fått en bättre pojkvän! Grattis Kim ♥

Sen har jag blivit Gudmor!
Var och hälsade på Sixten Wilhelm Hultberg i helgen, har nog vart den bästa helg jag någonsin haft. En sån liten solstråle! Han har börjat le och skratta och jag har spenderat en hel helg stirra på denna underbara Sixten. Försökt att få han att skratta, vi har kollat på olika färger tillsammans (haha), försökt få han att bajsa, hört hans Baota pruttar, torkat spya, gått runt och bärt han tills han somna, somna på min mage i soffan, tränat hans nacke... haha, en toppen helg helt enkelt!
Samtalsämnena när man har barn blir ju helt annorlunda, förut så kanske man diskuterade jobb, senaste filmen ute, mode, fest osv.... Men nu är det: bajs, prutt, kiss, rap, spya, sova, amningar... haha ja ni fattar ju poängen. Fast å andra sidan, bajs och prutt har ju ändå vart min och min brorsa Anders favorit ämne... så detta betyder att nu kan vi prata om det öppet bland andra folk... Wohooo! Tack Sixten :)

Så nedan kommer några bilder på Sixten, Anders och Carro

       

Har en massa fler bilder.. Tog runt 80 bilder bara på Sixten i helgen, haha!
Så nu eftersom jag har blivit Gudmor också, så ska jag hålla i han på dopen den 19 Juli ♥ Men nu är jag på jakt efter en bra doppresent... Ska kolla i Turkland om jag kanske hittar nåt där... tvivlar på det iochförsej.... Men annars hittar jag nåt här hemma i sthlm!

Turkland ja... Shit, bara en vecka kvar! Å som vi har längtat... och nu äntligen! Ska börja packa på söndag tror jag. För på Fredag tar jag bilen och åker upp till Linnea i Uppsala, vi ska laga mat, kanske på fest och bara mysa. Sen ska jag kolla på henne nya lägenhet såklart, och den har ju balle så nu får vi hoppas på att det blir fint väder så vi kan sitta på ballen också ;) Vi gört!

Shuuu, så äre vettni. Jag ska ringa SofiaPia ikväll. Har missat hennes samtal två dagar nu. Inte bra! Igår sov jag bara såru vet! Man börjar bli gammal så man lägger sig tidigt nu för tiden. 
Men gud så jag saknar henne! Buä, två veckor och ingen Sofia att skojja med.... Uppdatering ikväll som gäller! Hoppas hon är hemma!

Jaha, men uppdatering kommer ju G A R A N T E R A T efter Turkland! Om inte innan det!

x

Världens sötaste Sixten

♥ Här är han med sin vackra mamma ♥



Längtar så tills jag får träffa dig!
Många pussar och kramar från Faster Magda

RSS 2.0